dijous, 4 de gener del 2007

yeeep


Estava l'altre dia perdent el temps en el YouTube i vaig trobar per casualitat aquest grup yeeep, amb un video versionant al tot-poderós Danko Jones, per cert, ben curiosa la versió!.

El grup en qüestió es dedica a fer versions i al veritat es que n'hi ha alguna que fins i tot sona força bé. Tenen plana web amb molta informació, i fins i tot un blog.

El millor es que ofereixen la seva música gratuitament, ai! si tots els demés fessin igual!. Actualment l'han actualitzat amb el seu últim concert, i anuncien que próximament hi haura els videos en directe.

A veure si algún dia tinc la sort que algun dels seus components es passi per aquest blog i expliqui el nom del grup, o millor encara com s'ha de pronunciar.. potser com jeeep!?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

eyyyy!! este grupo versiona muy muy bien!!!

boyaman ha dit...

a que si!??!?!
o eres un/a fan muy muy faaaan!!? jeje

esperamos que pronto podais oir unas cuantas originales.. entonces igual empezais a cambiar el concepto musical!!

Anònim ha dit...

Hace tiempo oí la versión de Danko Jones y me quedé alucinada. Ahora escuchando la canciones del concierto no me cabe duda que sonais genial.

boyaman ha dit...

caray!.. pues muchas gracias, porque nosotros siempre encontramos un millón de fallos, a ver si este año podemos organizar un par de conciertos, y nos echamos unas buenas risas!