dimecres, 10 de gener del 2007

burdon

Què és burdon!??? : és un petit, petitísim poble, o urbanització, (!veieu com realment existeix!) que es troba al nord d'anglaterra casi tocant a escocia, pero aquest no es el cas!.

Segons el diccionari de la llengua espanyola la paraula no existeix, pero si que trobem "burdo" (Tosco, Basto, Grosero) o sigui que per lògica ; "burdon" = (Toscón, Bastón, Groserón)!!!, ... alá!.. pero no .. aquest tampoc és el cas, o si!? jejeje!.

burdon és un lloc on les noticies de tot tipus, están diariament actualitzades, on descobrireu sobretot grups i cançons que segurament ni heu sentit parlar, els batejats Pikatchu Powa (uns crios que toquen Sepultura!), i d'altres que coneixereu de sobres.
Hi ha un prelidecció especial per una tal Cathy Claret , llástima que encara no he sentit res per opinar sobre ella.

Pero básicament ha sigut motiu per a que Boyaman es decidís per a tirar endavant el seu blog, i es un model a seguir per la seva constancia i dedicació i no es qüestió de peloteo, pero la feina ben feta.....

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jeje... curiosa teoria sobre l´origen de Burdon. Burdon m´el vaig posar més que res per l´Eric Burdon, el de The Animals.

Amb la Cathy Claret em costa ser imparcial, som amics, i fem junts la seva web. Per força tinc que tenir predilecció per ella, jeje.. pots escoltar algunes cançons a la web.I al lorito amb la Cathy, que ja està presentant el seu nou disc i a Radio 3 l´han posat pels núvols!

I gràcies pel peloteig, que Mao t´ho pagui. :-)

Anònim ha dit...

ei! veig que el teu "xivato" ha funcionat de meravella!, en aquest blog que estará més actualitzat ja veuras que miraré de mostrar aquells grups que anem descobrint!..

es veritat.. no m'havia mirat bé la web de la Cathy, o sigui que ara m'ho escoltaré amb calma!..

pero a que no sabies que hi havia un "poble" anomenat burdon!?

Benvingut!!!

Anònim ha dit...

El meu xivato no falla mai, jeje.. ja estaré al tanto de les recomanacions o descubriments musicals.

Doncs, nooooop, no sabia l´ho del poble, je.

Gràcies per le benvinguda! ciao!