dimarts, 20 de febrer del 2007

malaventura

malaventura és el grup de l'eduard, si si, el que taca papers, i ja fa anys que es dedica a aixó de la música sense perdre les ganes per a sorpendre en cada nova entrega, actualment estan preparant una nova maqueta en el seu estudi "casolá", i la veritat es que no sonen gens malament algunes de les seves noves cançons.

provenen de diferents influencies, punk-rock, funk, reaggae, metal, etc,. i com que els he pogut veure en directe un parell de cops, el resultat es fresc i divers, segur que paseu una bona estona en qualsevol dels seus concerts.

com no, tenen web (on podeu escoltar diversos mp3), blog i myspace, es que avui en dia hi ha una de mitjans increibles, a vegades sembla fins i tot que ens perdem entre la xarxa.

3 comentaris:

Edu Blanch ha dit...

Ei Guillem!

Gràcies pel post! De debò, moltíssimes gràcies. Ara estem força parats pel que fa a concerts, però el Lolo està ficadíssim amb la gravació i, a més a més, estem composant nou material.

Gràcies un altre cop! A tu com et va amb els yeeeep? Teniu myspace? Un grup sense myspace és como un jaldin sin floles.

Apa;

Edu.

boyaman ha dit...

de res!, de res!, de res!...
home, el tema concerts la veritat es que está chungo per a trobar lloc on tocar sense problemes. (hi ha que demanar una de permisos!).
nosaltres anem també preparant nous temes, poc a poc, pero fem els deures. Potser abans de l'estiu podem fer un altre concert allá on assajem!. Tan important es el myspace!?, que hi hagin sales on es pugui tocar aixó si que es important! jeje! segurament quan tinguem la maqueta preparada llavors ho donaré d'alta.
Apa, espero poder sentir les vostres noves cançons ben aviat!.
ens veiem!

Anònim ha dit...

En sí, tocar no és difícil (es paga el lloguer i punt). El que sí que és difícil és tenir un públic fidel, bona promoció i participar en mogudes guapes. Ah, i que tot plegat surti rendible, és clar.

Un camí és el de sempre: fer-se un bon fart a currar, amb energia, amb ganes i amb criteri.

Apa; sort i determinació!

Edu.