dilluns, 21 de maig del 2007

wolfmother

ara que tinc el tdt que ja mitj funciona, puc veure canals on fan musica tot el dia, bé la veritat es que es una mica decepcionant, 40 latino ; bisbal, alejandro sanz, conchita!?..... etc de vegades fan alguna d'antiga com de l'ultimo de la fila, los ronaldos, heroes del silencio, ...
telehit : més entretingut pels presentadors (america del sud), i els seus comentaris, que pels videos que hi posen.
flymusic, una mica més de tot, internacional, i top tens de llistes americanes, i angleses, i sorpresa la meva quan vaig veure-hi aquest video "woman" dels wolfmother , bé doncs em van fer canviar la postura que tenia al sofá, i vaig acostar-me una mica més a la tele per a veurel's millor, wuah! per sort encara hi han grups que amb ritmes tant senzills i poderosos, mantenen el rock ben amunt.
aquests australians es basen en les normes més senzilles, guitarra, baix i bateria, un "power-trio", só rock dels setanta, hi ha qui els compara amb els black sabbath, deep purple, led zeppelin,... vaja, influencies per tot arreu, per es clar, sempre hi trobarem qualsevol influencia. el que es cert es que el seu disc de debut es impresionant hi han un bon grapat de cançons molt bones, a veure si continuen en la mateixa linea!.


apa el video amb el que els vaig descobrir, "woman" :



1 comentari:

Anònim ha dit...

A mí estas cadenas musicales me aburren mucho, para encontrar un programa bueno tienes que tragarte un montón de espacios infumables. Hace años la MTV tenía buenos programas, pero ahora ha descendido tanto el nivel que sólo echa chorradas y encima con un tufillo zafio que me repele bastante. Pero mira, aguantando marea a veces se encuentran cosas majas como este grupo.

Blogger es horrible, yo prefiero blogia, pero es verdad que falla mucho. En blogger hay otra plantilla que es muy parecida a esta pero que la ventana de los comentarios salta de otra manera, es decir, desaparece la página del blog y aparece la de los comentarios, no sé si sabes cual es. Esa es mejor, da menos problemas y no se pierden tantos.

Lengua extranjera jajajaja, claroooo :P