dimecres, 14 de març del 2007

hell is for heroes


hell is for heroes sonen, i sonen molt bé!!!, es un d'aquells grups que només escoltar-los ja et queden a la memòria pel so tant particular que tenen. Impressionant la veu del cantant que a vegades pot recordar una mica al cantant de muse.
el primer disc que vaig escoltar "The Neon Handshake" sorpren per la qualitat del só, una bateria enorme i potent, un baix que se sent i es reinvidica!! uns riffs de guitarra especialment interesants i unes cançons que es repetiran constantment al teu cervell. es nota la inocencia, rabia i brutalitat d'un primer disc.

el seu segon disc, 'Transmit Disrupt', potser perd una mica la rabia i brutalitat del primer i está molt més ben produit i es nota la feina al radera, pero no perden el seu estil i tenen un bon grapat de cançons ben canyeres i espectaculars. Creia que que em decepcionarien amb el seu segon disc, ja que me l'imaginava el tipic grup que ha tingut éxit amb el primer, i que s'adorm en el segon, pero en aquest cas no, i almenys tenim una bona de ració de rock "actual" per una bona estona.

aqui us deixo un video del seu últim disc, "models for the programme", a veure que us sembla..