dijous, 4 d’octubre del 2007

tailandia

si si, he sobreviscut a les vacances!!! i al retorn a la ciutat i de la crua rutina diaria. He tardat ha posar un nou post en aquest blog, gairebé tres setmanes despres del retorn, no em feu explicar el motiu perqué no en sé donar cap motiu.


El que si es veritat es que només tornar de Tailandia, allá hi ha passat de tot, un terratremol al país veí, un trágic accident d'avió, justament amb una de les companyies domestiques que varem agafar, i unes mortals manifestacions a l'altre país veí, Birmania, del que varem estar a punt d'anar visitar.


22 dies a Tailandia, donen per molt, i tot i que ens varem deixar moltes coses interesants per a veure (a quin viatge no passa aixó!?), la veritat es que els varem poder aprofitar i amb la gran sort de un bon temps tots els dies, varem saber esquivar estrategicament el gran temut monzó.


Es tant dificil intentar explicar un viatge aixi en quatre linees que en poques paraules podria resumir que Bangkok és una ciutat increiblement sorprenent en tots els apectes, sorollosa, calurosa, agobiant de calor i de gent, i amb una olor particular i en certs llocs insoportable, amb una cantitat de temples per tot arreu, cada un amb la seva personalitat i realment espectaculars, gent super simpatica i agradable, pero a vegades n'hi ha que desconfiar, perqué está ple de timadors, i tant!!.



El nord es molt diferent on ens trobem a les ciutats més antigues i originals, tot ple de ruines, degut a la ocupació birmania de fa un munt d'anys, on ho van destrossar-ho gairebe tot. Zona montanyoses, ideals per a realitzar trekkings a l'alçada de tots els nivells, on els temples que hi han entre els boscs, tenen un encant especial, i no varem deixar d'estar al famós triangle d'or, lloc on pots estar en tres paisos diferents gairebé d'un salt (birmania,laos,tailandia)


i finalment varem estar al sud, a les illes, descansant en platjes gairebé solitaries, de veritat que n'hi han per atots els gustos, on es pot practicar snoorkel o submarinisme per a poder disfrutar de les enormes reserves de coral que hi existeixen.


El menjar es especialment picant en tots els aspectes, pero al final t'hi acostumes. Comentar que el viatge el varem fer completament per lliure i sense tindre res reservat, i es que tailandia s'ho permet en qualsevol estació de l'any.