dijous, 26 d’abril del 2007

bossa n' roses

us heu fixat en el titol del post oi?.. si si, no es tracta d'una broma, un tal Miko Jackson, un productor argentí, s'ha atrevit a agafar els temes més classics dels guns y fusionar-los amb chill out, house, drum n' bass, pop, jazz i tots aquest ritmes tant actuals avui en dia!
hi ha qui es posará la má al cap, (lógic), i qui més que no, ho escoltará com a curiositat, aquest soc jo! i bé, el resultat? la veritat es que está molt ben produit i i algunes d'elles son ben originals, pero ni de bon tros em faran oblidar les originals, en el seu estat pur, ara si voleu passar una estoneta entretinguda no deixeu d'escoltar-lo.
es veu que el paio aquest també ha editat anteriorment Bossa n´Stones i Bossa n´Marley.

he buscat algun video i n'he trobat un parell, pero només us servirá per saber com sona perque la imatge més fixe no pot ser.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Qué curioso! Pero me gusta más la original con Axel pegando alaridos. ¡Qué tiempos aquellos antes de crear un grupo postizo a medida, injertarse rastas y apijotarse de botox! Tenía que haberse quedado en Paradise City...

boyaman ha dit...

tengo ganas de que llegue el dia que publiquen el famoso "chinese democarcy" o como lo titulen, (igual antes de que se acabe la sagrada familia?), pero me da que nunca mas llegaran a sonar como antes.
bueno pues a vivir del recuerdo de esos peasos albumes.